Prof. Dr. A. Zeltzer

Klinisch Staflid

terug naar overzicht

In 2003 behaalde Dr. Zeltzer zijn diploma in de genees-, heel- en verloskunde aan de Universiteit Antwerpen (België).  Van 2003 tot 2006 werkte hij als specialist in opleiding op de dienst Algemene Heelkunde van het Centre Hospitalier Jolimont (onder leiding van Universiteit Antwerpen).  Daarnaast volgde hij een tweejarige opleiding in de microchirurgie aan de UCL (Université Catholique de Louvain). 
Tussen 2006 en 2007 deed hij een Fellowship Esthetische chirurgie, Microchirurgie en Handchirurgie, aan de SOS hand te Rijsel (Lille, Frankrijk).  Vanaf 2007 tot 2011 was hij actief op de dienst Plastische, Reconstructieve & Esthetische Heelkunde in het Universitaire Ziekenhuis van Gent (België).
In Juni 2011 kreeg hij de erkenning 'Plastische Heelkunde' (RIZIV 1-19461-43-210), en werd benoemd tot "Fellow van het Collegium Chirurgicum Plasticum".  Van juli tot september 2011, was hij Fellow Esthetische chirurgie in het Coupure Center te Gent (België).
Vanaf 1 januari 2012 is hij volwaardig klinisch staflid voor de dienst Plastische Heelkunde in het Universitair Ziekenhuis te Brussel.  Dr. Zeltzer is auteur en medeauteur van meerdere wetenschappelijke publicaties in zowel esthetische als reconstructieve plastisch chirurgische tijdschriften.

Expertise:

  • Algemene microchirurgie
  • Lymfoedeem chirurgie (lymfekliertransplantaties, lymfo-veneuze bypass)
  • Microchirurgische borstreconstructies
  • Aangezichtschirurgie (face-lift, neuscorrecties, ooglidchirurgie)
  • Esthetische Borstchirurgie
  • Chirurgie van de silhouet (liposculpturing, abdominoplastie, post-bariatrische heelkunde)

Contactinformatie lymfoedeem                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       +32/2.801.25.30                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              www.europeanlymphaticsurgery.com