operatieplanning / hospitalisatie

terug naar overzicht

De klinische activiteiten van de hospitalisatieafdeling plastische heelkunde zijn gesitueerd op de 4e verdieping van het ziekenhuis zone A niveau 4.  Voor verblijfeenheid  A480 plastische heelkunde is uw hoofdverpleegkundige  Mevr. Veerle Dessel.  De afdeling is telefonisch te bereiken op het nummer +32 (2) 477.77.43.  Voor het dagziekenhuis A490, is uw hoofdverpleegkundige Dhr. Xavier De Blaere, de afdeling is telefonisch te bereiken op het nummer +32 (2) 477.38.54.

 

Voor praktische informatie omtrent pre-operatieve en post-operatieve planning kan u terecht bij Sabine Raes (physician assistant Prof. Dr. Hamdi) op dinsdag en vrijdag van 9u tot 12u. Dit op het nummer +32 (2) 474.92.20.


Op de dag van de opname meldt u zich aan op de KIO (Kassa-Inschrijvingen- Opname) in de hoofdingang in zone A/witte Zone, gelijkvloers. U kan hier tevens ook terecht voor zowel betalingen als informatie omtrent verzekering. Inwoners van andere EU-landen brengen het E111- of E112-document mee, of de Europese verzekeringskaart. Een voorschot op uw ziekenhuisverblijf zal worden gevraagd door middel van debet-of creditcard. Het ziekenhuis aanvaardt onder meer volgende kaarten: bancontact, proton, visa, American express, ... U kan kiezen voor een verblijf in een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer. De prijs is verschillend. Voor meer info kan u terecht op het nummer 02 477 77 85. Voor wie via de spoedgevallendienst binnenkomt, kan de opnameverklaring op de kamer ondertekend worden. Het is daarbij ook mogelijk om meteen een voorschot te betalen.


Voor verdere inlichtingen en praktische informatie over uw opname en verblijf verwijzen wij u graag naar de website van het ziekenhuis, www.uzbrussel.be